"Zo'n scoutinggroep is een apart iets. Leuke activiteiten, je leert er van alles, en iedereen mag zijn wie die is. Ik vind het leuk om iets bij te dragen, en te zorgen dat de vletten er netjes bij liggen!" Gilian, werfbaas

Clubhuis 't Dok

Onze uitvalsbasis is clubhuis 't Dok aan de Kanaalweg 112 in Harlingen. We delen deze locatie met twee collega-groepen:
- de Ontdekkers (scouts met een beperking)
- Sint Michiel & Lioba (landscouts)

Er zijn meerdere lokalen, we kunnen gebruik maken van een groot speelveld en onze boten liggen voor de deur. We knijpen onze handen dicht met deze plek!

Op bezoek?

We vinden het leuk als er andere scouts op bezoek komen. Groepen uit binnen- en buitenland weten Harlingen te vinden. Scouts uit Limburg, de Achterhoek, België, Duitsland, Zwitserland, Afrika - we hebben al van alles op bezoek gehad!

Het is mogelijk in het gebouw te overnachten. Er zijn meerdere lokalen, dames- en heren-wc's, een douche, en ook een invalidentoilet en -douche.

Op het speelveld mag ook gekampeerd worden. Er is een kampvuurhoek en kampvuurhout is aanwezig. In overleg kun je kano's bijhuren en als het uitkomt kunnen we een gezamenlijke activiteit plannen.

We vragen huurders wel wat flexibiliteit, want op vrijdagmiddag zijn we vaak aan het klussen, op vrijdagavond zijn er meerdere opkomsten en dat geldt ook op zaterdag - maar als iedereen wat wil inschikken is er veel te regelen. Lijkt het je wat, mail ons dan of kijk bij 'Verhuur'.