"In het dagelijks leven ben ik docent bij CSG Comenius in Leeuwarden. De nadruk bij Scouting ligt op dingen dóen. Wat ik waanzinnig gaaf vind zijn de zeillessen en kampen. Ik krijg er energie van om mijn werkweek weer goed door te komen." Roland, junior-zeeverkennersleiding

Kledotheek

Wie een scoutingbloes (uniform) zoekt, of er juist eentje over heeft, kan terecht bij onze kledotheek. Die beheert bloezen die te koop zijn, en zorgt bovendien dat de opbrengst van verkochte uniformen bij de vorige eigenaar terecht komt.

Op dit moment hebben we blouses op voorraad in de maten 146, 170 en 38

De kledotheek wordt gerund door Cunera de Ruiter. Je bereikt haar het beste 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur via 0517-41 21 42.

Dassen, T-shirts en meer

Bij de kledotheek kun je ook terecht voor een groepsdas (wij hebben een slimme rood-groene 'bakboord-stuurboorddas'!) en een groepsnaambandje. Daarvoor moet je wel geïnstalleerd zijn, en statiegeld betalen. Stop je met Scouting? Dan kun je je das weer inleveren, en krijg je je geld terug.

De kledotheek verkoopt ook T-shirts van onze groep, voor een tientje per stuk.

Niet geslaagd?

Niet geslaagd bij de kledotheek? Dan kun je voor een tweedehands scoutingbloes terecht op www.marktplaats.nl. Voor een nieuwe bloes surf je naar www.scoutshop.nl