"Sinds ik 15 jaar geleden als Dolfijn begon, heb ik in alle speltakken enorm veel leuke dingen gedaan en mezelf ontwikkeld. Nu zet ik me met mijn leidingteam in om geweldige opkomsten en kampen te organiseren voor onze kinderen." Bas, welpenleider

Verhuur

Clubhuis 't Dok is te huur voor andere (scouting)groepen. Je kunt kamperen op het veld, maar ook slapen in het gebouw. Informatie over verhuur krijg je via de beheersstichting, Vincent Drost (secretaris), via vdrost@home.nl

Hoofdgebouw 't Dok telt beneden twee lokalen van 7x7 m en een van 4x7 m. Op de eerste verdieping is een lokaal van 5x12 m en een kleiner van 4x7 m. Het gebouw heeft geen keuken; koken kan alleen op losse gasstellen en branders. Wel is er in de meeste ruimtes een aanrecht. Naast dames- en herentoiletten is er een douche, en een invalidendouche en -toilet.

In bijgebouw 't Wrotters Dokje is een lokaal van 6x9 m en een kleiner van 3x5 m. Ook hier geen keuken, maar wel aanrechtblokjes. In dit gebouw zijn ook twee toiletten. De twee stamlokalen zijn niet voor verhuur beschikbaar. 

Op het bestrate terrein bij 't Dok staat een vlaggenmast (voor 3 vlaggen), met genoeg ruimte voor spelen. Verderop is een kampvuurplaats, met een verhard terrein (10x25 m) voor activiteiten. Ook is er een speel- en kampeerveld (ca. 25x35 m).

Er zijn opkomsten op dinsdag- en woensdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagochtend. Maar omdat er meerdere lokalen zijn kunnen we haast overal wel een mouw aan passen. Afhankelijk van je groepssamenstelling bekijken we welke ruimtes je precies kunt gebruiken. Ook kan een gezamenlijk spel misschien leuk zijn.