"Bij scouting kan bijna alles. Ik ben verpleegkundige, maar hier organiseer ik een kamp voor 120 mensen. Dat is leuk!" Elzemiek, vrijwilliger

Allemaal actie!

Scouting staat voor uitdaging! Vanaf je zevende kun je lid worden van onze groep. Misschien iets voor jou? Je mag eerst een paar keer komen kijken en meedoen aan alle activiteiten. Zo leer je anderen kennen, en ontdek je snel of Scouting iets voor jou is. Vind je het leuk? Word dan lid en kom voortaan lekker iedere week!

Lid worden van de waterscouts?

Kinderen van 7 vinden andere dingen leuk dan kinderen van 14. Daarom hebben we bij Scouting verschillende 'speltakken'. Een speltak is een groep kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd, die elke week samenkomen en activiteiten doen.

Activiteiten in, om en rond het water staan bij ons centraal. Toch beleef je bij de Caspar ook een heleboel andere leuke dingen.

Benieuwd wat we zoal doen? Zoek hieronder de speltak die bij jouw leeftijd past, en klik door!

Voor iedereen

Zijn de contributie of de kosten van een scoutingbloes of kamp een probleem? Dan zoeken we samen graag naar een oplossing. Via een tegemoetkoming van de gemeente bijvoorbeeld, en anders via het potje 'Samen Caspar' van onze groep. Geld mag bij ons nooit een reden zijn om niet mee te doen!

Zoek hier je leeftijd:

Welpen

7, 8 en 9 jaar

Junior Zeeverkenners

10, 11 en 12 jaar

Zeeverkenners

13, 14 en 15 jaar

Wilde vaart

16, 17 en 18 jaar

Loodsen

18, 19 en 20 jaar

Senior Loodsen

18+