"Ik vond het altijd al leuk om stukjes te schrijven en daar veel creativiteit bij te gebruiken. In de redactie komt dat goed van pas natuurlijk." Fiene, redactielid

Zeeverkenners (13, 14 en 15 jaar)

Elke zaterdag rond de klok van half tien stroomt ons clubgebouw vol zeeverkenners. In wat wel wat op chaos lijkt, gebeurt van alles!

In de zomer zijn we zo veel mogelijk op het water te vinden. Zeilen, kanoën, zwemmen, roeien of op pad met de motorboot bijvoorbeeld. Ook op kamp gaan de boten mee: zeilen en kamperen op en rond de Friese meren is het hoogtepunt van het zeeverkennersjaar.

Wat we verder doen verschilt nogal. De ene keer hebben we een actief programma en rennen we door Harlingen, de keer erna crea-bea je zelf een bootje in elkaar en op zomerkamp hebben we ons tot diep in de nacht vermaakt met een houtgestookt zwembad en een zelfgemaakte sauna.

Klinkt leuk? Kom eens kijken! Er is nog prima plek voor nieuwe leden. Mail wel even vantevoren naar zv@caspardirobles.nl

Opkomst

Iedere zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. Als het een beetje kan op ons wachtschip Di Adventure, en anders vlakbij, in clubhuis 't Dok op de wal.

Contact

Emile Nugteren
zv@­caspardirobles.nl
 

Leiding

Deze vrijwilligers zorgen iedere week voor een leuke opkomst:

Alienke

Leidster

Axel

Leider

Emile

Teamleider

Ben je ouder dan 15 of jonger dan 13? Geen probleem:

Welpen

7, 8 en 9 jaar

Junior Zeeverkenners

10, 11 en 12 jaar

Zeeverkenners

13, 14 en 15 jaar

Wilde vaart

16, 17 en 18 jaar

Loodsen

18, 19 en 20 jaar

Senior Loodsen

18+