"Ik vond het altijd al leuk om stukjes te schrijven en daar veel creativiteit bij te gebruiken. In de redactie komt dat goed van pas natuurlijk." Fiene, redactielid

Word stagiair(e)

Voor verschillende opleidingen biedt onze groep stageplaatsen. Afgelopen jaren draaiden er bijvoorbeeld regelmatig studenten Social Work mee als leiding. Ook scholieren vonden een stageplek als hulpleiding.

Van alles te doen

Afhankelijk van je leeftijd en opleiding zijn de meeste vrijwilligersfuncties binnen onze groep ook prima geschikt als stageplaats. We staan ook open voor andere stageopdrachten. Zo willen we bijvoorbeeld graag nog eens onderzoek laten doen naar de mogelijkheden voor ledenwerving en -behoud. Lijkt onze groep je een leuke plaats voor een stage of om vrije punten te behalen? Neem dan contact op met onze secretaris.

Maatschap­pelijke stage

Social Work

SPH

Pedagogiek

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en moet je een maatschappelijke stage doen? Dan kun je bij ons terecht! Je kunt bijvoorbeeld als leiding meedraaien met onze jongste groep, de welpen. Of helpen bij de voorbereiding van een grote activiteit. Of als assistent-werfbaas aan de slag met onze boten. Of als fotograaf tijdens opkomsten en activiteiten. Je ziet: genoeg te doen! Meer weten? Neem dan contact op met onze secretaris.