"Zo'n scoutinggroep is een apart iets. Leuke activiteiten, je leert er van alles, en iedereen mag zijn wie die is. Ik vind het leuk om iets bij te dragen, en te zorgen dat de vletten er netjes bij liggen!" Gilian, werfbaas

Zinvol vrijwilligerswerk

Scouting draait op vrijwilligers. Leiding, bestuur, klussers en zeilinstructeurs: allemaal mensen die het gewoon leuk vinden om samen iets te doen. Sommigen een dag per week, anderen een uurtje per maand. Ook iets voor jou?

Leiding geven

Als leidinggevende probeer je er voor te zorgen dat er voor de kinderen een te gek programma is. Daarbij komen je eigen interesses en talenten goed van pas. Naast deze wekelijkse 'opkomsten' bereid je samen met de andere leden van je team de jaarlijkse kampen voor: met z'n allen eropuit!

Leiding of begeleiding geven aan een groep kinderen of jongeren is niet alleen (in)spannend, maar ook afwisselend en leuk, en ook voor jezelf leerzaam. Heb je interesse? Lees hier verder, of neem dan contact op!

Net iets voor jou

Heb je zin om wat anders te doen? Bij onze groep vind je materiaalbeheerders, bestuursleden, schilders, ramenlappers, motorboottechneuten, lassers, grasmaaiers, ledenadministrateurs, kampkoks, websitebouwers - en meer! Binnen een scoutinggroep is echt van alles te doen. Daar zit er altijd wel iets bij dat prima bij jou past. Incidenteel, of voor langere tijd. En in overleg zijn klussen ook altijd aan te passen aan jouw tijd, energie en andere wensen.

Kijk hieronder naar actuele vacatures, of neem contact op met onze secretaris.

Stages

Voor verschillende opleidingen biedt onze groep stageplaatsen. Afgelopen jaren draaiden er bijvoorbeeld regelmatig studenten Social Work mee als leiding. Ook voor je maatschappelijke stage kun je bij ons terecht - bijvoorbeeld als hulpleiding, of bij het onderhoud van de motorboten. 
Lees hier verder, of neem contact op!

Een paar van onze vacatures:

Leiding (6 uur per week)

Lijkt het je leuk jezelf te ontwikkelen en kinderen uitdagende opkomsten te bezorgen? Word leiding!

Materiaalbeheerder (1 uur per week)

Met z'n tweeën zorg je ervoor dat ons kampeermateriaal klaar is voor gebruik. Als materiaalmeester houd je ervan dat alles compleet is en werkt, en ben je tevreden als het magazijn netjes is opgeruimd.